Hoe succes te meten

 Gratis stockfoto met afmeting, detailopname, gereedschap

Het meten van succes was een onderwerp van een workshop die ik onlangs gaf.

Uit de statistieken blijkt dat 16% van de bevolking in de Verenigde Staten van Amerika aan morbide obesitas lijdt. Een interactieve sessie waarin aan de hand van een reeks vragen werd bekeken hoe succes kan worden gemeten, was inzichtelijk. Een deelnemer aan de sessie kreeg een idee voor een meetscore – wat is het gewicht of de hoogte van de oppervlakte van het hart van de persoon? De hartslag van de persoon met een streefgewicht op de weegschaal is de gouden standaard voor het verdienen van een onzichtbare IIbling. Iemand anders opperde een ander idee om het welzijnsniveau van lenige individuen te meten: gebruik de body mass index.

Stel uzelf de vraag: Welke vaardigheden, kennis en connecties heb jij die bij mij passen als coach?

Ik vermoed dat een relatief hoge mate van mijn succes als kindercoach in Middelburg mij zal helpen bij het bereiken van mijn doel om ouders bewust te maken van deze kwelling. Ik heb aangemoedigd aandacht te besteden aan de checklist. Er is geen geheim voor het succes van gezinscoaching, en ik wil er op wijzen dat je bij je opleiding ook behoefte kunt hebben aan één-op-één-coaching van jezelf en je echtgenoot. Een woord van voorzichtigheid aan de voorkant. Wie van de mensen in uw familie die u zou kunnen aanboren, is al uitvoerend personeel bij uw bedrijf of een adviesbureau in een privépraktijk? Of zijn het kinderen die voor kinderen zouden kunnen zorgen? Wanneer u een plan gaat maken om te werken met een team van professionals die misschien aan het werk zijn, moet u uw contract als coach kunnen ondertekenen alsof u een fulltime leidinggevende in uw eigen praktijk bent. Ik heb al cliënten fouten zien maken die ik niet zou maken.  Kindercoach Middelburg

Positieve persoonlijke en professionele sprekers zijn vaak de oplossing voor een anders onoplosbaar probleem.

Begint u met het maken van een lijst van favorieten die een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor uw bestaande team?

Stel een generieke lijst samen van ontmoetingen die u hebt gehad met consultants en die u aan uw eigen klanten hebt gepresenteerd. Wat hebben ze onthuld over uw pijplijnen?

Doe de versie A / B vragen op de lijst, en geef ten minste drie uitstekende tegenargumenten.

Beschrijf en oefen het type vraagstelling dat u aan elke plaats zult toewijzen.

Begint zich een goed mentaal beeld te vormen? Vragen maken het mogelijk de gedachten te concentreren op bepaalde onderwerpen. Niet alleen moet de toehoorder in staat zijn zijn eigen reactie kritisch te bekijken, de vragen die u stelt stellen u ook in staat de waarschijnlijkheid van een reactie op een actie van tevoren en voordat een actie daadwerkelijk plaatsvindt, in te schatten.

De versie, die je richt, kan je zeker helpen bij het vinden van oplossingen. Voor cliënten werken, kan erg leuk zijn.

Ik moedig mijn cliënten aan om op zijn minst deze oefening te proberen. Ik schrijf over mijn gevoelens en emoties die betrokken zijn bij het geven van tijd/energie aan mijn cliënten. Kies een moment dat je vrij hebt op dat moment dat je zou kunnen kiezen voor je eigen persoonlijke coaching sessie.

Meer antwoorden op de vraag "Hoe kun je een krachtigere, bekwamere en pijnvrije coach voor kinderen zijn?