The Purpose of Meeting With a Self-Confidence Coach

Make The Day Great, Letterbox, Light Box, Motivation

Het doel van een gesprek met een zelfvertrouwencoach is dat het bij jou duidelijk wordt waarom je vastzit aan een gebrek aan eigenwaarde, en dat er verandering plaatsvindt. Ik werk vanuit het heden en leer van het verleden, zodat ik je kan helpen het verleden los te laten. Dit gaat over genezing!

Het verleden is weg. Het heden is hier en de toekomst wacht. Vandaag is het enige moment dat je iets moet doen, dus het is essentieel om het allemaal de moeite waard te maken. Dit kan betekenen het doorbreken van gewoonten, het starten van een nieuwe carrière, het verbeteren van je leven, nieuwe relaties of elke andere verandering, als dit is wat nodig is om je beter te voelen over jezelf.

Dus waar denk je aan? Wat is de basis van je angst? Als je eenmaal weet waar je mee te maken hebt, kun je ermee omgaan. Zoals klanten door de jaren heen tegen me zeiden: "Ik tast in het duister, help." nog steeds op die donkere plek en niet weten waar te gaan. Het leven voelt eng en onzeker. Soms kan het erg eenzaam zijn, niet wetende welke richting je op moet, wat een schadelijke invloed kan hebben op relaties.

Velen van jullie die het moeilijk hebben, moeten misschien een aantal belangrijke veranderingen in hun levensstijl doorvoeren, of het nu gaat om een ​​carrièreverandering, een relatieverandering, een geheel nieuwe kijk op het leven of gezondheid. Je hebt iemand om je heen nodig die objectief is, die je de moed geeft om de veranderingen aan te brengen, die in je behoeften voorziet, waardoor je een sterker persoon wordt. Hoe voel je je en praat je eerlijk met je eigen geweten, of iemand die in je gelooft?

Hoe vaak heb je erover nagedacht om je uit te spreken, anders en speciaal te durven zijn en dapper om je eigen stem te zijn? Kun je het feit erkennen dat de reden dat je moet beginnen is omdat; je houdt je sleutel vast. De vraag is wat je sleutel is.

Wat is precies de sleutel die je zal helpen om je zelfrespect te ontgrendelen, innerlijke rust en zelfliefde te creëren en je eigen unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken? Het is je Zelfliefde-sleutel. Het gaat erom je onderbewustzijn de taak te geven om je eigen meester te worden. Ik noem het sleutel nr.1. En het loopt uit! Dus wat heb je nodig als sleutel om je zelfvertrouwen te ontgrendelen? Denk aan de probleemgebieden die u dwars zitten. Weet je dat je ze niet alleen kunt laten? Is het een kwestie van niet weten hoe te beginnen? Neem dan nu contact met mij op, want ik help mensen hun sleutel tot hun eigen geluk te gaan gebruiken en toepassen.

Onthoud dat je een goddelijk mens bent en dat je natuurlijke staat eigenliefde en veiligheid is, maar je hebt geleerd om degenen met gebrek en twijfel te bedekken. Je hebt geleerd dat waar je in het leven mee te maken krijgt, ten koste van alles moet worden gevreesd en vermeden. Je onzekerheid, levensuitdagingen, beperkende overtuigingen en herinneringen aan fouten uit het verleden, zorgen ervoor dat je niet het leven hebt dat je graag zou willen. Je beschouwt jezelf als waardeloos en hebt geleerd om je te veel zorgen te maken.

Je hoort je ouders zeggen of hebben gezegd: 'de arme god is arm'. Je hebt zoveel tijd besteed aan het focussen op wat andere mensen van je zullen denken en waarnemen. Het ging nooit om jou, maar om hen. Zij zijn de experts en velen van ons zijn ook hun experts, maar wij zijn degenen die geven, niet zij.

Gebruik je sleutel om je zelfrespect te ontgrendelen in deze executive coachingstrategie door je echte jij te onthullen, en begin je eigen bron van zelfvertrouwen, liefde en licht te worden.

Zelfliefde is je eigen persoonlijke merk van gemakkelijk, leuk en vermenigvuldigend gevoel van eigenwaarde, en zinnen als: bekeren en herstel van het gevoel van eigenwaarde.

Ik geloof dat je jezelf gelukkig, gemoedsrust en een goede gezondheid kunt maken door een vast besluit te nemen om het leven te leiden dat je wilt leven. Mijn leven op het gebied van coaching zal je helpen je sleutel te vinden, je zelfrespect en zelfliefde te ontgrendelen en te voorkomen dat je het verliest. Geniet van het leven, dag voor dag.